Search
Close this search box.

آموزش مدیریت سایت

اشتراک گذاری

آموزش مدیریت سایت

آموزش مدیریت سایت

در دنیای تجاری امروزه، وب سایت یکی از مهم ترین دارایی های بازاریابی شماست، بستری که می توانید از آن برای رونق کسب و کار و پیشنهادات خود برای محصولاتتان استفاده کنید. این روز ها به جای اینکه از وب سایت فقط برای بازاریابی تجارت خود استفاده کنید، باید وب سایت خود را به بازار عرضه کنید. محتوای سایت شما و برنامه های بازاریابی جانبی آنلاین شما می تواند از نظر استراتژیک ترافیک هدفمندی را به سمت وب سایت شما سوق دهد و سهم قابل توجه و قابل اندازه گیری در موفقیت و رشد تجارت شما داشته باشد.

مدیران وب سایت متخصصانی هستند که با مدیریت وب سایت به سازمان ها کمک می کنند. آن ها بر عملکرد وب سایت نظارت می کنند، موارد مختلف مربوط به آن را ارزیابی و مدیریت می کنند، مدیریت میزبانی و سرور را تسهیل می کنند و محتوای وب سایت را توسعه، نگهداری و به روز می کنند. بنابراین با توجه به اهمیت مدیریت سایت ما در این مقاله قصد داریم  آموزش مدیریت سایت و یک مدیر سایت چه وظایفی دارد را به شما بگوییم.

مدیریت سایت چیست؟

به طور خلاصه مدیر سایت از وب سایت شما به صورت مداوم مراقبت می کند و وظایفی دارد که با انجام آن ها عملکرد وب سایت شما را بهبود می بخشد و مشکلات را برطرف می کند. یک مدیر سایت ممکن است محتوای شما را مدیریت کند، محصولات مختلف را اضافه کند و حتی بیشتر، حضور آنلاین شما را رشد دهد. در واقع همگی این موارد اصول مدیریت سایت به شما کمک می کنند که شما سایت خود را به روز نگه دارید و از کارآیی آن اطمینان حاصل کنید.

مدیران سایت یا پروژه نقش هایی را به کاربران سایت یا اعضای پروژه اختصاص می دهند. علاوه بر این، یک عضو پروژه می تواند درخواست نقش را به مدیر پروژه ارسال کند. مدیر پروژه می تواند چنین درخواست هایی را تأیید یا رد کند. گفتنی ست که برای گرفتن سرپرستی و مدیریت سایت بایستی تلاش بسیار در کسب دانش لازم این زمینه کنید. حال می توانید آن را از طریق دانشگاه به دست آورید و یا پس از گذراندن دوره های کارآموزی در این زمینه کسب نمایید. به طور گسترده، مدیران سایت وظیفه دارند، روندهای کاری و تجاری را برای سایت مورد نظر بررسی کنند؛ اگرچه ماهیت دقیق این نقش بسته به نیازهای سایت های خاص متفاوت است.

مدیر وب سایت دارای دامنه وسیعی از امتیازات اداری در سراسر یک وب سایت است که در درجه اول، زیرساخت های محتوای سایت را مدیریت می کند (مانند الگوها، سبک ها و فرایندها). وی کارهای زیر را در سطح سایت انجام می دهد:

  • CMS را ایجاد و مدیریت می کند.
  • انواع محتواهای تولید شده را مدیریت می کند.
  • فیلترهای محتوا را ایجاد می کند.
  • دسته های محتوا را ایجاد و مدیریت می کند.
  • تنظیمات پیش فرض را برای اجزای صفحه سایت تنظیم می کند.
  • ایجاد و مدیریت جریان کار و تأیید سفارش ها
  • ایجاد و مدیریت شیوه نامه ها، پرونده های CSS
  • فیدهای RSS داخلی را ایجاد و مدیریت می کند.
  • ایجاد و مدیریت الگوهای نمایش برای فیدهای RSS
  • تأیید یا رد محتوا

نقش مدیر وب سایت، مستقل از نقش های سایر کارمندان درون سایت است؛ به عنوان مثال وظایف او شامل وظایف یک نویسنده یا محتوا نویس نیست. اما توصیه می شود که یک مدیر وب سایت نیز تا حدودی در تمامی زمینه ها آگاهی داشته باشد. برخی از قسمت ها و کلید های مربوط به سایت تنها در دسترس مدیر سایت است و افراد دیگر نمی توانند به آن دسترسی داشته باشند.

همانطور که قبلا هم گفتیم محتواهای قرار داده شده در سایت نقش بزرگی در بالا رفتن رتبه آن در صفحه ی گوگل و بازدید بیشتر از محصولات یا خدمات ما خواهند داشت. حال یکی از اصلی ترین وظایف مدیر سایت بررسی محتواهای قرار گرفته در درون سایت و میزان رتبه گرفتن آن در موتورهای جستجو است.

در این بین باید خطر هکرها و مجرمان اینترنتی را نیز فراموش نکنیم. پس می توان گفت امنیت در کنار به روز بودن سایت، نیز ازجمله وظایف پر اهمیت مدیر سایت است.

جهت تغییر و تحول های مختلف در سایت که به صورت ساختاری و یا گسترده کردن آن می باشد، بایستی در چینش سایت نیز تغییراتی صورت گیرد؛ حال ممکن است این تغییرات به شکل نحوه ی مواجهه کاربران با سایت ما مربوط شود. به هر صورت این کار جزو وظایف مهم و اصلی یک مدیر وب سایت است.

بهینه سازی اطلاعات و بروز رسانی مداوم سایت

استفاده از منابع جدید و مرتبا به روز کردن آن ها جهت افزایش بازدید کنندگان سایت و نیز جمع آوری اطلاعات افراد بازدید کننده، به جهت ترغیب آن ها برای داشتن بازدید های جدید، جزو وظایف مدیر سایت محسوب می شود. به این صورت که شماره تلفن یا ایمیل افراد را بایستی به گونه ای از بازدید کنندگان سایت دریافت کند، تا در آینده به راحتی با این افراد در تماس باشد و بتواند محصولات و خدمات خود را به آن ها پیشنهاد دهد.

راهکارهای مناسب جهت افزایش بازدید سایت

یک مدیر خوب وب سایت باید بداند به چه طرقی می تواند بازدید از سایت مورد نظر را بالا ببرد و نیز اطلاعات از بازدید کنندگان خود را به راحتی جمع آوری کند. به این صورت که از طریق پنل عضویت در کاربری و یا عضویت در خبرنامه و دادن لینک کوپن های تخفیف در ازای دریافت ایمیل و شماره تماس آن ها، به راحتی اطلاعات شان را برای تبلیغات کالاها یا خدمات خود در روزهای بعدی به دست بیاورد. بهتر است بدانید ۸۰% افراد تنها یک بار از سایت شما بازدید می کنند؛ بنابراین بهتر است مدیران سایت از شیوه های هوشمندانه جهت آوردن مجدد کاربران به صفحات سایت خود استفاده کنند.

تجزیه و تحلیل داده های موجود در سایت

از لذت بخش ترین کارهایی که صاحب سایت انجام می‌دهد، مشاهده آمار داده های آن سایت در محدوده ی تاریخی مشخص است. گرفتن آمارها به شکلی متوالی و نیز نشان دادن شکل صحیح از این داده ها و همچنین تجزیه و تحلیل آن برای شرکت یا موسسه جزو وظایف مدیر سایت است. این امر وظیفه ای مهم تلقی می شود؛ چراکه با تحلیلی درست می توان برای فروش و یا خدمات بعدی به هنگام بازدید سایت موثر باشد.

اطلاعاتی که در نتیجه ی سیستم‌های آماری مشخص می شوند همانند نتیجه یک گزینه ی آمار گیری کشوری است. هدف ما مشخص کردن تعداد بازدید کننده نیست؛ بلکه می خواهیم علت عدم خرید کاربران را بررسی کنیم و این کار تنها از طریق فهمیدن علایق و روحیات بازدیدکنندگان موثر خواهد بود. ابزار گوگل آنالیتیکس از جمله ابزارهاییست که مدیران سایت جهت رصد بازدیدکنندگان سایت، از آن استفاده می کنند.

تشکیل جلسات به شکلی منظم با تمامی کارکنان سایت (برنامه ریزی بازدیدها و جلسات)

همواره به عنوان مدیرسایت، باید در هر هفته جلسات داخلی را با تیم فنی و تولید محتوا خود داشته باشید و حتی می توانید نظرات آن ها را بررسی کرده و به مرحله ی اجرا برسانید؛ چراکه یک کار تیمی با مشاوره و استفاده از همه نظرات به نتیجه عالی خواهد رسید و بسیاری از مشکلات برطرف خواهد گشت. به طور مرتب از تیم خود گزارش بخواهید؛ حتی می توانید از آن ها گزارش‌های هفتگی یا روزانه بخواهید و در هنگام جلسات آن ها را بررسی کرده و به شور و مشورت بگذارید.

زیاد نمودن ترافیک سایت

استراتژی های بسیاری وجود دارد که مدیر یک وب سایت می تواند با استفاده از آن ها روزانه بر آمار ورودی وب سایت خود بیفزاید. مهمترین این راهکارها استفاده مناسب و به روز از محتواهای متنی تولید شده توسط کارشناسان تولید محتواست. در درجات بعدی زیباسازی ظاهر سایت و استفاده از روانشناسی رنگ ها برای فعالیت سایت می باشد. به کاربردن ایمیل مارکتینگ، تولید محتوا در اینستاگرام یکی از راه های ورود به شبکه های مختلف اجتماعی و قرار دادن پست میهمان در سایر سایت ها می تواند در افزایش ترافیک سایت بسیار موثر باشد. در رابطه با شبکه های اجتماعی آموزش تولید محتوا با موبایل می تواند کمک شایانی به شما کند.

با گسترش علم و تکنولوژی و ورود افراد و کارها به دنیای اینترنت و وب سبب شده روزانه بر تعداد وب سایت ها افزوده شود. افراد بسیاری برای معرفی کالاها و خدمات خود از این ابزار پیشرفته برای تبلیغات، فروش و عرضه خدمات خود در موتورهای جستجوگر نظیر گوگل استفاده می کنند. پس مطمئن باشید چنانچه وارد این کار شدید با افزایش مهارت های خود در زمینه مدیریت سایت، هیچ وقت بی کار نخواهید ماند. هر چه شما مهارت و تجربه و خلاقیت بالاتری در کار مدیریت سایت داشته باشید، به همان اندازه خواهان و طرفداران بیشتری پیدا خواهید کرد و مسلما از درآمد بالاتری نیز برخوردار خواهید شد.

چه بسیار افراد زیادی بوده اند، با مهارت و تجربه اندک وارد این کار شده اند؛ اما با صبر و حوصله و پشتکار لازم هم اکنون در رتبه های بالاتری از مدیریت سایت قرار گرفته اند. پس عجله نکنید. برای گرفتن مسئولیت فرماندهی یک سایت باید از مهارت بالایی برخوردار باشید و اطمینان داشته باشید که پس از سال ها  کسب تجربه در این زمینه به آن نائل خواهید شد.

تیم نوین وب ساز علاوه بر طراحی سایت مشتریان خود اموزش های لازم در راستای مدیریت سایت را می دهدتا رضایت مشتریان خود را کسب کند و در راستای اهداف خود یعنی رضایت مشتری قدم بردارد.

نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

ارسال نظرات

ایمیل شما برای دیگر کاربران در دسترس نخواهد بود. تمامیه بخش ها الزامی با * علامتگذاری شده اند.

مطالب مرتبط

زنبیل خرید

دریافت مشاوره رایگان

اطلاعات تماس خود را وارد کنید تا در سریعترین زمان با شما تماس بگیریم

013-33265361-2

info@novinwebsaz.net